خانم نجمه تیکدری ، کارشناس کتابخانه دانشکده بهداشت در چهارمین جشنواره غذا سالم موفق به کسب مقام دوم شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت ، در این برنامه فرهنگی که به مناسبت ایام الله دهه فجر برگزار شد کارکنان دانشکده ها وبیمارستان ها شرکت داشتند که بعداز تست وکارشناسی غذاها توسط داوران بین المللی اداره فنی و حرفه ای وکارشناسان تغذیه ، جوایزی ارزنده ای به همراه لوح تقدیر به سه نفر اول تا دوازدهم اهدا شد .
همچنین از سوی هیات کارمندی سردار دل ها، برگزیدگان این جشنواره به سفر مشهد مقدس اعزام می شوند.
اسامی نفرات برتر مسابقه جشنواره غذا
نفرات اول: پروین مولی زاده، ملیحه جمعه فرسنگی، معصومه دادگستر
نفرات دوم: وحیده نظری، خانم دریجانی، خانم نجمه تیکدری
نفرات سوم: صدیقه زابلی،خانم محمدی، خانم باقری
/IMG_5913.JPG)
/IMG_5972.JPG)
/IMG_5925.JPG)